Presentation av Eva

Eva-Noe1Familjen har i nuläget en hane Australien kelpie född september 2016. Schäfertik som är född augusti 2009 år, vilken jag tränat och tävlat i bruksspår samt lydnad. Har startat lydnadsklass 3 med henne(Lp2).  Min man har inte tävling/träningsintresse men har god hand med djur samt att han nu har gått i pension gör att det fungerar väl med ha 2 hundar. Jag jobbar heltid inom vården som psykiatrisjuksköterska. Mitt intresse för hund började runt 2007 då jag började motionera min arbetskompis hund ett flertal ggr i veckan och när hon sedan flyttade utanför staden saknade jag hunden. Familjen började att diskutera en egen hund vilket blev Busan som kom till oss som unghund 2010(skogsstugans Busa). Vi gick valpkurs, hela familjen, sedan började jag med mer seriös träning. Jag gick träningskurser i vardagslydnad och kom senare med i träningsgrupper för mer strukturerad träning. Har tränat för AndersKjernhom och Donnes hundtjänst.  Dagsträningar hos Jan Gyllensten. Anette Gustavsson (kennelcentaurus)
Riesen i Syd´s läger, Hultsfreds bruksläger m.m 

Noe är en yster kelpie som ger många skratt o en del gråa hår. Träningsgruppen har varit ovärderlig för vår utveckling då han emellanåt far som ett torrt skinn i skogen. Han har nu grunder i sök o uppletande men i spåret är han mer svårmotiverad. Lydnaden har vi gruppen börjat jobba mer med vilket är till god hjälp för mig o Noe. Noe har gjort MH o BPH o Rtghöft/armbågar.
Löpträning med Noe blir med god fart o han tycker matte är långsam.

Vi är ett trevligt gäng som har träning var vecka 1-2 ggr. 

På min fritid tränar jag mycket hund men jag gillar i stort att vara ute i naturen, jag och min man plockar mycket svamp från sommaren till sen höst. Noe o Busan får i dag följa med på min löpträning ca 2-3ggr i veckan samt kommande löptävlingar.  Jag och min man bor i villa i Väckelsång. 

Noe

Noe3